dilluns, 8 d’octubre del 2012

COEDUCACIÓ: EINES PER LA INTERVENCIÓ MUNICIPAL

La intenció d’aquest curs es la de promoure la reflexió i anàlisi entorn al concepte de coeducació com eina de transformació social. Ofereix una amplia visió sobre les manifestacions discriminatòries que continuen vigents a l’educació. Es revisa el marc normatiu, els projectes i les bones pràctiques que existeixen a nivell institucional i s’ofereixen les eines necessàries per desenvolupar la intervenció educativa des dels diferents serveis, àmbits socials i educatius.

El curs s'adreça a:
Representats del Pla Educatiu de Ciutat.
Representats de les entitats.
Representats dels centres educatius formals i escoles bressol.
Representats de l'educació no formal i educació d'adults.

El curs es desenvoluparà els dies 16, 23 i 30 d'octubre i 6 de novembre  de 17.15 a 20.15 a la sala polivalent de la biblioteca Can Baró i és realitza gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

I el desenvoluparà l'entitat Fil-a-l’agulla que dins del seu ideari es defineixen la seva tasca  des de la següent perspectiva: " Treballen per una societat igualitària on les persones i els grups siguin capaços d’establir relacions lliures de violència, integrant el conflicte com a font d’aprenentatge. Treballen per una educació que atengui al desenvolupament integral de les persones."

Per a més informació i inscripcions:
Àrea de Polítiques d'Igualtat
telf. 936 500 211 ext 275
igualtatgenere@corberadellobregat.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Novetats de... Dones en xarxa