dilluns, 14 de setembre del 2009

EL "FES XARXA PER LA IGUALTAT II" COMENÇA L'1 D'OCTUBRE

Els propers 1, 8, 15, i 22 d'octubre de 2009 tindran lloc les sessions del curs de noves tecnologies "Fes xarxa per la igualtat II".

Apropa’t a les noves tecnologies a través d’Internet. Navega i cerca informació sobre temes relacionats amb la igualtat. Crea i participa en blogs i fòrums de debat. Aprèn com entre totes i tots podem fer xarxa per la igualtat!

Contingut de les sessions
Sessió 1: Presentació del curs. Exercicis de cerca d’informació en igualtat a través d’Internet. Navegació per webs d’igualtat de gènere. Inscripció butlletins i newsletters.
Sessió 2: Participació en blogs i fòrums d’igualtat de gènere. Comentar una notícia d’actualitat, relacionada amb el gènere. Introducció d’una definició a la Femipèdia. Creació d’un blog per la igualtat de gènere.
Sessió 3: Omplim de continguts el nostre blog! Cerca d’informació (imatges, vídeos, notícies) per penjar al nostre blog. Convida als teus contactes a visitar i participar en el blog.
Sessió 4: Cursos de formació online de la web del Servei de Polítiques d’Igualtat de Gènere. Activitat anàlisi de videojocs. Reproducció de rols i estereotips de gènere a través dels videojocs.

Més informació i inscripcions: Ajuntament de Corbera de Llobregat

Us esperem a totes i a tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Novetats de... Dones en xarxa