dijous, 29 d’abril del 2010

El Govern concedeix la Placa al Treball President Macià 2010 a dues empreses pel foment de la Igualtat d'Oportunitats


Els guardons són un reconeixement a les persones treballadores, les empreses i les entitats que s'han distinguit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball.

El Govern ha acordat concedir la Medalla al Treball President Macià 2010 a 23 persones i la Placa al Treball President Macià 2010 a 10 empreses i entitats amb seu a Catalunya. Les plaques i medalles al treball President Macià volen recompensar tant treballadors i treballadores com empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l’economia catalana.

Aquests guardons també són un reconeixement al personal treballador i a l'empresariat que s'han distingit per la dedicació, la constància i l’esperit d’iniciativa en el treball, i a les empreses i les entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l’ordre laboral.

La concessió d’aquests guardons, que es van crear l’any 1938, és oberta a qualsevol persona o entitat.

Entre les persones guardonades es troben Maria Teresa Feliu Baquedano, treballadora de la indústria tèxtil i defensora dels drets del personal treballador; Pilar González López, psicòloga social experta en aquesta matèria; Maria Dolors Oms Bassols, una de les primeres dones alcaldesses; i Laura Toribio Martínez, advocada laboralista de notable tasca en la defensa de la dona i la seva igualtat de drets laborals.

Les dues empreses guardonades en la categoria d'igualtat d'oportunitats en el treball i conciliació de la vida personal, laboral i familiar han estat Boehringer Ingelheim España, S.A., empresa químico-farmacèutica, i SCTA Louis Vuitton, S.A., empresa de disseny de moda i complements. Ambdues empreses han promocionat de forma activa les mesures i plans d'igualtat, així com la incorporació d'un agent d'igualtat a la seva plantilla.

Podeu consultar la llista sencera de guardonats i guardonades a la nota de premsa de la web de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Novetats de... Dones en xarxa