dilluns, 14 de juny del 2010

A CORBERA COMPARTIM EL TEMPS!

EL SERVEI DE POLÍTIQUES PER A LA IGUALTAT DE GÈNERE PARTICIPA AMB ÈXIT A LA SEGONA EDICIÓ DE LA FIRAINNOVA DE CORBERA DE LLOBREGAT
El passat cap de setmana, Corbera de Llobregat va celebrar la II Edició de la FiraInnova, amb un gran èxit de participació tant de la ciutadania com dels comerços del municipi.
La FiraInnova va ser el lloc perfecte per tal que el Servei de Polítiques d'Igualtat de Gènere de l'Ajuntament, dugués a terme cinc propostes destinades a les famílies, sobre la conciliació i la corresponsabilitat familiar.
D'aquesta manera, nens i nenes, juntament amb els seus pares i mares van poder aprendre a realitzar les tasques de la llar, dibuixar el dia a dia que veuen a casa seva, a saber quins han de ser els rols que s'han de seguir a casa i amb la família, ...
Per la seva banda, els pares i les mares, van poder omplir una enquesta on explicàven com compartien el seu temps.
Els actes es van dur a terme el dissabte 5 de juny (de 10 a 13.30 i de 17 a 19 hores) i el diumenge 6 de juny (de 10 a 14 hores), amb una participació d'entre 100 i 150 persones i amb una bona valoració per part de les persones assistents, que cada cop estan més implicats en aconseguir una igualtat cada vegada més propera.
Font: Servei de Comunicació - Ajuntament de Corbera de Llobregat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Novetats de... Dones en xarxa