dimarts, 3 de maig del 2011

DESFALCA ELS ESTEREOTIPS!

Dimarts dia 3 de maig entre les 13.30h i les 14h, escolta’ns al programa “El dia” de COMRàdio. Com cada mes, estarem participant en la secció sobre publicitat. No te la perdis, escolta’ns i digues la teva!!




UN CONCURS DE FALQUES RADIOFÒNIQUES!
L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació continua amb la campanya de sensibilització “Desfalca els estereotips”, que té com a objectiu posar de manifest la necessitat d’una representació més diversa de les dones en la publicitat.


En col·laboració amb el programa "El dia de 12 a 14h” de COMRàdio. A través del concurs es demana a les persones oients que participin creant una falca publicitària no sexista. Les millors falques seran enregistrades i difoses a COMRàdio, així com passaran a formar part dels continguts de l’Observatori, i no només això, també hi ha premis!

Us podeu adherir a través de la web de l’Observatori. El manifest demana a la indústria publicitària que trenqui amb els estereotips i models recurrents pel que fa a la representació de les dones, i treballi per una representació més diversa.


Un MANIFEST que duu per títol “Per una representació més diversa: MÉS creativitat i MENYS estereotips”


La població pot adherir-se a través de la web de l’Observatori. El manifest demana a la indústria publicitària que trenqui amb els estereotips i models recurrents pel que fa a la representació de les dones, i treballi per una representació més diversa.



Trobareu més informació sobre la campanya al web de l’Observatori http://www.observatoridelesdones.org/cat/M0204.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Novetats de... Dones en xarxa